2015. szeptember 29., kedd

Hangoskönyv újdonságok - Kossuth Kiadó

hangoskönyv
Roald Dahl 
Jámbor örömökKálloy Molnár Péter előadásában
 2990 Ft helyett 2542 Ft
Sokan már a televízió képernyőjéről is ismerjük a szerző meghökkentő meséit. Egyszerű emberek kerülnek hétköznapi helyzetekbe, mígnem egy váratlan fordulat zökkenti ki az eseményeket a mindaddig szokványosnak tűnő mederből. Szórakozunk, izgulunk, néha megborzongunk, idegeink pattanásig feszülnek az utolsó pillanatig. Ez a három történet is azt szeretné igazolni, hogy Roald Dahl méltán a XX. század egyik legolvasottabb írója.
Tartalom:  Jámbor örömök | Bőr | Méreg

 részlet - hallgass bele

Antoine de Saint-Exupéry
A kis herceg
Szatory Dávid előadásában 
2990 Ft helyett 2542 Ft
A kis herceg egyszerre szól a gyerekekhez és a felnőttekhez, egyszerre tündérmese, filozófiai bölcselet, érzelmek iskolája és visszaemlékezés. Milliók sűrűn idézett olvasmánya, nem egy mondata mára már szállóigévé vált, még az is tud róla valamit, aki történetesen sohasem olvasta. A világirodalom legismertebb, legnépszerűbb és legtöbbet fordított műve. 
részlet - hallgass bele

Ajánljuk még

Giovannino Guareschi
Don Camillo kisvilága
Kálloy Molnár Péter előadásában 
2990 Ft helyett 2542 Ft
Megkeresztelheti-e egy olasz falucska plébánosa a párttitkár fiát? Nyerheti-e a kisded a szent keresztségben a Lenin nevet? Való-e egy plébánosnak a kommunisták három elemijén gúnyolódni? Egyebekről nem is beszélve... Giovannino Guareschi (1908˜––1968) újságíró-humorista fő műve, a Don Camillo-történetfüzér a háború utáni olasz szórakoztató irodalom máig legsikeresebb műve.
 részlet - hallgass bele

Leacock
Gertrud, a nevelőnő
Szacsvay László előadásában 
2990 Ft helyett 2542 Ft
Stephen Butler Leacock (1869-1944) angol származású kanadai közgazdász, író. Szellemes irodalmi paródiái tették világszerte ismerté. A magyar olvasók a hozzá lélekben érezhetően közel álló Karinthy Frigyes átültetései jóvoltából ismerhetik. Ezen a hangoskönyvön a jellegzetes angol humor legjobb történetei közül szólal meg néhány.
Tartalom: Gertrud, a nevelőnő | Karolina karácsonya | Ghenti Guidó, a csapfúró | A rejtély titka | A munka hőse 

 részlet - hallgass bele

Szabó MagdaTündér LalaFür Anikó előadásában 
2990 Ft helyett 1495 Ft
A magyar meseirodalom egyik legszebb darabján nemzedékek nőttek fel. Irisz tündérkirálynő fia, a kíváncsi királyfi kissé felfordítja Tündérország megszokott rendjét. Lala, aki nem szeret rubintáncot járni, aki soha nem akar szappanbuborékba utazni, aki Simon sassal barátkozik, és akinek – deríti ki diadalmasan a varázslói röntgenkészülék – emberszíve van.
 

részlet - hallgass bele

Ezt főztük ki - Kedvenceink kedvencei




Kálloy Molnár Péter
Pavlova tortácskái

Szatory Dávid kedvence: Mézes-mustáros csirkemell sárgadinnyés salátával és túrógombóc eper öntettel






Könyvtári polcrendszer
Új Hangoskönyvek - A Kossuth Kiadó ajánlata. Könyvajánló és tároló: Csavaros és csavarmentes salgó polc az új könyvek számára - Könyvtári polcrendszer rendelhető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése