2019. április 19., péntek

Nők és társadalmi elvárások

új könyv partvonal


Te, nőként, milyen társadalmi elvárástól szabadulnál meg, hogy boldogabb legyen az életed?


Szabadulj meg végre a hazugságoktól, fertőtlenítés

Szabadulj meg végre a hazugságoktól! A 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon az Athenaeum és Partvonal Kiadó közös standjánál (B14) lehetőségetek lesz a könyvből készült standy melletti palackba betenni egy üzenetet. Szerintetek milyen hazugságtól szabaduljanak meg a nők, aminek elengedésével boldogabb lesz az életük? A könyvfesztivál utáni héten az üzenetekkel teli Partvonal palackot a Duna vizére helyezzük Szinetár Dórával, aki egy videóban elmondja majd nektek, mi az ő üzenete a nőknek.

pet palack Szinetár Dóra


Keressétek a 26. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon az Athenaeum és Partvonal Kiadó közös standját (B14)
Írjátok fel az üzenőkártyára, milyen társadalmi elvárástól szabaduljanak meg a nők, hogy boldogabb legyen az életük! Dobjátok be a palackba, kövessétek az üzeneteitek útját velünk, és nyerjetek értékes ajándékokat!

(Azok között, akik a könyvfesztivál időtartama alatt a palackba bedobják az üzenetüket, felírják a nevüket és e-mail-címüket, kisorsolunk egy 20 ezer forint értékű könyvcsomagot, ami pluszban tartalmaz egy 10 ezer forint értékű könyvutalványt is!

Aki a palackot megtalálja majd, lefotózza és elküldi nekünk a szpisjak.blanka@lira.hu címre, értékes ajándékcsomagot nyer!)


 pet palack fertőtlenítés 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése