2014. szeptember 5., péntek

Az Athenaeum Kiadó új könyvei

Kedves Olvasónk!

Forró, szerelmes őszt hoznak otthonába az Athenaeum Kiadó szeptemberi könyvei. Paulo Coelho legújabb, már boltokba került Házasságtörés című regénye az egész világon felbolygatta a rajongók közösségét. A leplezetlen erotika őszinte, direkt ábrázolása izgalmas, új elem a brazil mester életművében.

Szeptember 10-én kerül boltokba az erotikus regények nagyasszonya, J. Kenner következő könyve, a Kínzó vágy, amellyel egyben egy új sorozat is indul.

Aki a finomabb, a sorskérdésekre és az emberi érzelmekre koncentráló történeteket szereti, annak nagy szeretettel ajánljuk a kiváló tehetség, Sara Rattaro Tökéletlen szerelem című regényét. Egy hallássérült kisfiú családjának életét, viszontagságait kíséri figyelemmel az olasz írónő regénye.

Szeptember 22-én megosztjuk olvasóinkkal a hónap legnagyobb meglepetését! A Magyarországon ma még kevésbé ismert Rachel Van Dyken Egyetlen című könyve két egyetemista egymásra találásáról, az ellentétes világok összeütközéséről, vicces konfliktusokról és megható beteljesülésről mesél. Báj, romantika és némi intimitás – Rachel Van Dyken pontosan tudja, mire vágynak a fiatal olvasók.

Kellemes szórakozást, tartalmas kikapcsolódást kívánunk!

Szabó Tibor Benjámin
vezető szerkesztő

Bűnügyi regények
Paulo Coelho
Házasságtörés
A világ első számú bestseller írójának legújabb műve szabadsághiányról, az élmények erejéről, elkövetett bűnökről és azok szükségszerű következményeiről.

A harmincas éveiben járó Linda megbecsült feleség, odaadó anya és ambiciózus újságíró. Szerencsés és sikeres nő, akinek mindene megvan: szerető férj, gyerekek, család, gazdagság. Belül mégis szorong, depressziós és a mindennapjaiban rendkívül boldogtalan. A rutint és a kiszámíthatóságot, amelyek eddig biztonságot nyújtottak számára, hiányként éli meg, a szabadság hiányaként. Börtönnek érzi harmonikus életét, majd ennek rabságából mély apátiába süllyed. Ebből rántja ki egy izgalmas, régi-új kapcsolat, egy népszerű politikus személyében. Linda egyszerre szembesül a szenvedély felszabadító érzésével és a választás kényszerével. Élete sorsfordulóhoz ér. A világ első számú bestseller írójának legújabb műve elementáris erejű provokáció. Paulo Coelho érzékeny figyelemmel, de könyörtelen őszinteséggel mesél szabadsághiányról, az élmények erejéről, elkövetett bűnökről, azok szükségszerű következményeiről. A brazil mester felismerése hátborzongató: a házasságtörés az emberi természet legpontosabb metaforája.
Paulo Coelho: Házasságtörés

ISBN 978 963 293 353 5
Terjedelem: 304 oldal
Méret: 115 x 195 mm
Kötés: keménytábla védőborítóval
Ára: 3490 Ft
Megjelenés: 2014.09.01.




J. Kenner
Kínzó vágy
„Úgy állt ott, mintha az egész világ az ő birodalma lenne.”

A nagy sikerű Rabság-trilógia szerzője újabb háromkötetes sorozattal jelentkezik. Főhőse Angelina, aki gazdag nagybátyja után nemcsak egy hatalmas házat, hanem három udvarlót is örökölt. Az egyik Evan, egy titokzatos, megfejthetetlen üzletember, akitől Jahn bácsikája óva intette, és akinek külön végrendeletben tiltotta, hogy a lány közelébe kerüljön.

Angie azonban küzd a ráerőltetett szerep ellen. Lina szeretne lenni, aki legalább annyi szerelmet tud adni, mint amennyit el akar venni. És soha, semmilyen más férfit nem képzelt el maga mellé, csak Evant…
J. Kenner: Kinzó vágy

ISBN 978 963 293 336 8
Terjedelem: 400 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles kartonált
Ára: 3490 Ft
Várható megjelenés: 2014.09.10.
E-könyvben is!




J. Kenner
Bűvös rabság
A történet vége...

Nikki és Damien megküzdöttek a múlt árnyaival, és minden nehézség ellenére kitartottak egymás mellett. Kapcsolatuk beteljesedése közeleg, de az esküvő körül sötét felhők gyülekeznek.

Megakadályozhatja-e a teljes boldogságot Nikki anyjának felbukkanása? Meg tud-e szabadulni egyszer s mindenkorra mindattól a rossz emléktől, amely miatt nem lehet igazán önmaga? Elérheti-e végre Nikki azt a meghittséget Damien karjaiban, amelyre mindig is vágyott?

A Bűvös rabság a lebilincselően erotikus Rabság-trilógia szenvedélyes lezárása.
J. Kenner: Bűvös rabság

Ára: 590 Ft
Várható megjelenés: 2014.09.10.
Kizárólag e-könyvben kapható!




Rachel Van Dyken
Egyetlen
„Az egész vagyonomat tettem volna rá, hogy még soha nem csókolta meg senki.”

Kiersten elsőéves az egyetemen. Még sosem találkozott senkivel, aki a rémálmait elűzte volna, de olyannal sem, akit ha meglát, a szíve hevesebben kalapál. A beiratkozáskor azonban összefut egy fiúval – szó szerint –, akitől nemcsak kalapál a szíve, hanem egyenesen kiugrik a helyéről.

Weston, az egyetemi focicsapat nagymenője sok lánnyal találkozott már. Volt olyan is, aki szexuális zaklatással vádolta. Már éppen nyugvópontra ért volna az élete, erre besétál az ajtón egy elsőéves, akinek vadító vörös hajzuhataga van, és zöld szemében olyan titkok csillognak, amelyeket azonnal meg akar fejteni.

Rachel Van Dyken Egyetlen-trilógiájának első kötete egy nem mindennapi páros történetét meséli el. Megvédhet-e a szerelem a rémálmoktól? És mi történik, ha a halálos kórral kell szembenézni?
Rachel van Dyken: Egyetlen

ISBN 978 963 293 355 9
Terjedelem: 296 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles kartonált
Ára: 2990 Ft
Várható megjelenés: 2014.09.22.
E-könyvben is!




Sara Rattaro
Tökéletlen szerelem
A Tiéd az életem című sikerkönyv szerzőjének új remekműve!

„Rendet tenni magamban nem más, mint a bizonyosság, hogy téged választottalak.”

Létezik egy család a csend fogságában, egy látszólag átlagos olasz família. Alberto a negyvenes éveiben járó tisztes édesapa és odaadó férj. Sandra immár húsz éve hűséges társa, gyermekeit foggal-körömmel védelmező anyatigris. Alice szépséges, a szárnyait bontogató kamaszlány. Matteo pedig, a legkisebb családtag, sakkzseni. És hallássérült.

Sara Rattaro második regényében lírai érzékenységgel mutatja be, milyen az, amikor egy gyermek különleges figyelmet igényel, s amikor egy fogyatékosság nem csupán korlát, hanem ajándék is. Amikor egy szerelemből eltéphetetlen kötelék lesz, négy emberből pedig egy családi közösség.

De mi történik akkor, ha valamelyikük kitörni vágyik az önként vállalt édes börtönből? Ha egy soha be nem teljesült első szerelem kísértés formájában bekopogtat az ajtón?

A Tökéletlen szerelem az emberi természet legmélyére hatol és az örök kérdést boncolgatja: hogyan döntesz, amikor döntened kell?
Sara Rattaro: Tökéletlen szerelem

ISBN 978 963 293 354 2
Terjedelem: 260 oldal
Méret: 135 x 215 mm
Kötés: füles kartonált
Ára: 2990 Ft
Várható megjelenés: 2014.09.22.
E-könyvben is!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése