2014. július 10., csütörtök

Coelho: Házasságtörés. Athenaeum

Az Athenaeum Kiadó hírlevele

Paulo Coelho: Házasságtörés


Kedves Olvasónk!

Egy igazán fontos, izgalmas megjelenésünket szeretnénk értő figyelmükbe ajánlani. Szeptember 1-jén kerül boltokba Paulo Coelho Házasságtörés [Adulterio] című regénye.

Nem egyszerűen egy újabb Coelho-könyvet adunk az olvasók kezébe. A brazil mester pályája fordulóponthoz ért, a Házasságtörés új típusú minőséget hoz a Coelho-világba. Valami történt. Paulo Coelho eddig a spirituális tudását, a felismeréseit, a kristály tisztaságú életfilozófiáját (boldogságfilozófiáját) osztotta meg azokkal, akik rezonáltak üzeneteire. A Házasságtörés más. Coelho ezúttal nem kinyilatkoztat, hanem kérdez, válaszokat keres. Megérteni szeretné, milyen az a helyzet, amikor egy nő kizárólag rossz lehetőségek közül választhat. Amikor a szenvedély és a boldogság egymás ellentettjeivé lesznek. Amikor a siker szabadsághiányt jelent, amikor az őszinte vonzalom romboló bűnné válik. Amikor a szerelem csodája képtelen megszentelni az ölelést.

A Házasságtörés felforgató erejű mű.

Minden kétséget kizáróan ez Paulo Coelho legfontosabb könyve. Mert nem tanítani, hanem megérteni akarja a valóságot. És attól csodálatos mélységű ez a munka, hogy az ő útkeresése számunkra mégis útmutatóvá válik. A Házasságtörés elolvasása egy lépés a teljesebb élet felé.

A Házasságtörés már előrendelhető!

Romantikus irodalom
Paulo Coelho
Házasságtörés
A harmincas éveiben járó Linda megbecsült feleség, odaadó anya és ambiciózus újságíró. Szerencsés és sikeres nő, akinek mindene megvan: szerető férj, gyerekek, család, gazdagság. Belül mégis szorong, depressziós és a mindennapjaiban rendkívül boldogtalan. A rutint és a kiszámíthatóságot, amelyek eddig biztonságot nyújtottak számára, hiányként éli meg, a szabadság hiányaként. Börtönnek érzi harmonikus életét, majd ennek rabságából mély apátiába süllyed. Ebből rántja ki egy izgalmas, régi-új kapcsolat, egy népszerű politikus személyében. Linda egyszerre szembesül a szenvedély felszabadító érzésével és a választás kényszerével. Élete sorsfordulóhoz ér.
A világ első számú bestseller írójának legújabb műve elementáris erejű provokáció. Paulo Coelho érzékeny figyelemmel, de könyörtelen őszinteséggel mesél szabadsághiányról, az élmények erejéről, elkövetett bűnökről, azok szükségszerű következményeiről. A brazil mester felismerése hátborzongató: a házasságtörés az emberi természet legpontosabb metaforája.
A világ első számú bestseller írójának legújabb műve szabadsághiányról, az élmények erejéről, elkövetett bűnökről és azok szükségszerű következményeiről.
Paulo Coelho: Házasságtörés

Fordította: Nagy Viktória
ISBN 978 963 293 353 5
Terjedelem: 304 oldal
Méret: 115 x 195 mm
Kötés: Keménytábla védőborítóval
Tervezett ár: 3490 Ft
Várható megjelenés: 2014.09.01.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése